top of page

Vi söker nya kollegor!

Är du vår nya kollega?

Är du en innovativ gymnasielärare som är nyfiken på något nytt?

Då kanske du är den vi söker. Kanske har du och en kollega i ett annat ämne drömt om att få jobba tillsammans? Svea gymnasium är en helt ny gymnasieskola med fokus på innovation och entreprenörskap som snart har funnits i ett år. Vi växer med en årskurs till och söker därför fler passionerade lärare som vill vara med och bygga vidare på vår nya skola.


Arbetsuppgifter

- Leda, stödja och stimulera elevernas lärande inom dina ämnesområden på ett innovativt och engagerande sätt.

- Självständigt planera och strukturera din undervisning.

- Vara med i skapandet av en modern och nytänkande skolmiljö, tillsammans med andra lärare med hög kompetens samt engagemang.

- Mentorskap

- Samverkan med externa aktörer, t ex näringsliv och föreningsliv

Kvalifikationer

- Legitimerad gymnasielärare.

- Ämnesbehörighet i något eller helst flera av: Bild, Engelska, Företagsekonomi, Franska, Historia, Idrott, Juridik, Matematik, Samhällskunskap, Svenska, Svenska som andraspråk, Teknik och Tyska. Se mer på vår hemsida.

- God kommunikationsförmåga i tal och skrift.

Meriter

- Du har drivkraften att skapa en undervisning som engagerar och inspirerar dina elever. Uppmuntrar dem till nå sina drömmar och verkliga resultat.

- Du är en lagspelare både när det gäller elever och kollegor. Bidrar till att det känns tryggt och bra för alla att komma till skolan samt vara i den.

- Du är nyfiken och håller dig uppdaterad om det senaste inom dina ämnesområden.

- Du vill lära ut på ett verklighetsnära och ämnesintegrerat tillvägagångssätt som uppmuntrar eleverna till innovation och entreprenörskap.


Vem är du?

Som person är du samarbetsvillig som gärna bygger nya relationer samt värnar om dina befintliga. Som lärare är du kreativ och vågar tänka annorlunda. Du vill vara med och skapa en verklig förändring samt förbättring för de unga i samhället och tror på varje elev, oavsett deras förutsättningar eller bakgrund.

För att trivas i rollen behöver du vara en trygg ledare i klassrummet, både strukturerad och öppen för att tänka om när det behövs och passionerad för ditt yrke. Du är övertygad om att med rätt stöd och kunskap kan alla dina elever nå sin fulla potential och med din hjälp kan de åstadkomma fantastiska saker.


Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig en plats i en givande och nytänkande verksamhet. Här får du chansen att utvecklas som pedagog, ledare och inspiratör tillsammans med skickliga och passionerade kollegor. För oss är din röst väldigt viktig. Vi vill att du ska känna dig värderad, inspirerad, motiverad och hörd. Allt för att du ska må bra och kunna utvecklas i din yrkesroll, och kan ge dina elever den bästa möjliga undervisningen.


Om Svea Gymnasium

Svea Gymnasium är en ny skola med nya idéer. Vi slår samman traditionella skolvärderingar med moderna tankar. Vi tror på en utbildning som är starkt kopplad till näringslivet – både lokalt och globalt. Fokus läggs på att uppmuntra varje elev till att bli nästa stora framgångssaga, och den resan börjar i lärare som genuint tror på sina elever.


Din ansökan

Känner du dig redo att och vill vara med på resan mot en bättre utbildningsframtid? Tveka inte på att söka rollen! Mejla ditt CV till jobb@sveagymnasium.se. Tjänsten tillsätts löpande så skicka in din ansökan idag, men senast 12/5.

Vi ser fram emot din ansökan. Varmt välkommen till oss!

Publicerings datum

19 april 2024

Lästid

3min

Dela

Vi söker nya kollegor!
Vinn ett sommarjobb som content creator på Svea Gymnasium!
Tävling: Vem är Svea Gymnasiums nästa entreprenör? Vinst på 30 000kr!
Viktiga datum för dig som ska söka gymnasiet 2024!

Fler nyheter

bottom of page