top of page
close-up-people-speaking-radio (1).jpg

SVEA PODCAST

I Svea Gymnasiums podcast ”Svea Pod” möter vi elever, lärare och inspirerande gäster. Med fokus på innovation och entreprenörskap, utforskar vi spännande idéer och berättelser som formar framtidens ledare. Följ med oss och upptäck hur vi tillsammans skapar nya möjligheter och driver förändring!

Vår podcast är mer än bara ett samtal; det är en resa genom idéer, utmaningar och triumfer som formar vår skola och samhället omkring oss.

Droger och alkohol är inget som ska finnas på vår gymnasieskola. Både för säkerheten men även för välmåendet. Vi jobbar därför aktivt för att se till att inget av detta förekommer hos oss, varken bland elever eller personal.

På vår skola är det inte tillåtet att ha, sälja eller använda droger. Elever får inte heller vara på skolan om de är berusade eller drogpåverkade.

På vår skola är det inte tillåtet att ha, sälja eller använda droger. Elever får inte heller vara på skolan om de är berusade eller drogpåverkade

Varför ska du lyssna?

MÅNGFALD

ENTREPRENÖRSKAP

INNOVATION

I vår podcast lyfter vi fram den rika mångfalden inom vår skola och vårt samhälle. Genom att ge röst åt elever, lärare och gäster med olika bakgrunder, erfarenheter och perspektiv, strävar vi efter att skapa en inkluderande plattform där alla känner sig hörda och representerade. Vi tror att mångfald berikar våra samtal och leder till djupare förståelse och insikt. Genom att lyssna på våra avsnitt får du möjlighet att höra unika berättelser och lärdomar från en mängd olika individer, vilket inte bara främjar empati och medvetenhet utan också inspirerar till nya idéer och lösningar. Mångfald är en av våra största styrkor och en grundläggande del av vår gemenskap och vårt lärande.

Entreprenörskap är hjärtat i vår skolas filosofi, och vår podcast är inget undantag. Vi utforskar entreprenörskapets många facetter, från de första gnistorna av en idé till de praktiska stegen för att förverkliga den. Genom att lyssna på våra avsnitt får du en inblick i de entreprenöriella resorna hos våra elever, alumner och gäster. Vi delar inspirerande berättelser om uthållighet, kreativitet och innovation, och diskuterar de utmaningar och framgångar som följer med att starta och driva egna projekt. Vår podcast är en källa till kunskap och motivation för alla som är intresserade av att tänka utanför boxen och ta sina idéer till nästa nivå.

Innovation driver oss framåt och är en central del av allt vi gör på vår skola. I vår podcast fokuserar vi på de mest banbrytande idéerna och projekten inom vårt samhälle. Vi diskuterar hur innovation kan förändra världen och förbättra livskvaliteten, och vi lyfter fram de senaste trenderna och teknologierna som formar vår framtid. Genom att lyssna på våra avsnitt får du en chans att höra direkt från de personer som står bakom dessa innovativa lösningar, från forskare och ingenjörer till entreprenörer och kreatörer. Vi tror att genom att dela dessa historier kan vi inspirera andra att tänka innovativt och arbeta för en bättre morgondag.

PRESENT

Our Podcast Speakers and Guests

Check out our events for this month.

bottom of page