Teknikprogrammet

”Programmering är framtidens språk”

Välkommen, framtidens superhjältar!
Här har du chansen att lära dig något som väldigt få kan.

Svea Gymnasiums teknikprogram är skräddasytt för dig som redan nu vill skaffa dig ett försprång inför framtiden. Att vårt moderna samhälles superkrafter finns inom teknik, data och kodning är ingen hemlighet. Teknologins utveckling världen över går framåt med rasande fart, och i vårt teknikprogram gör vi dig redo att behärska den till max.
I dagens digitala klimat är det nästan gränslöst vilka möjligheter du ger dig själv genom att utbilda dig inom dessa ämnen. Visste du till exempel att datakodning är en av de mest eftertraktade kompetenserna på arbetsmarknaden? Eller att några av nutidens mest framgångsrika företag och entreprenörer byggt sina imperier på smart programmering och problemlösande appar?
Vår tekniska utbildning erbjuder ett säkert kort för dig som vill ha spännande jobberbjudanden redan direkt efter examen – inom ett gränslöst urval av branscher och inriktningar.

Svea Gymnasiums Teknikprogram passar dig som:

  • Brinner för data, teknologi och digital kunskap
  • Vill nyttja fördelarna av en spetskunskap som få har
  • Söker en utbildning som är både analytisk och kreativ
  • Förstår och vill delta i teknologins roll i framtiden

Samtliga av Svea Gymnasiums program genomförs med löpande individuell uppföljning, flertalet gästföreläsare och studiebesök samt ett flexibelt och modernt studiesätt.

Ladda ner

Kommentera