Ekonomiprogrammet

”För dig som vill styra resan mot dina drömmar med båda händerna på ratten”

Vill du jobba för pengar, eller få pengar att jobba för dig?
Från byteshandel till bitcoins. Ekonomi – ämnet som ofta kan kännas krångligt och siffertungt är egentligen så mycket mer, både för det akademiska och kreativa sinnet. Hur man än vänder och vrider på det är ekonomi i alla dess former en av de absoluta grundpelarna i vårt samhälle, såväl globalt som individuellt.
Vill du ge dig själv verktygen att förstå pengars betydelse, företagandets konst och hur du på riktigt tar kontrollen över dina målsättningar så är Svea Gymnasiums ekonomiprogram något för dig.
Här kommer du att fördjupa dig i redovisning, marknadsföring och organisation, och lära dig analysera sammanhang och resultat av alla de ekonomiska faktorer som påverkar vår vardag.

Vare sig du vill arbeta med reklam, som säljchef, bli stjärnmäklare, revisor på bank, bedriva framgångsrikt välgörenhetsarbete eller förverkliga dina entreprenörsdrömmar så är ekonomi en kunskap som gör det möjligt för dig att påverka, göra skillnad och nå framgång.

Svea Gymnasiums ekonomiprogram passar dig som:

  • Vill ha en kunskap som är otroligt värdefull oavsett bransch- och yrkesval
  • Drömmer om att starta eget företag
  • Drömmer om en karriär som civilekonom, affärsjurist, mäklare eller entreprenör
  • Vill kunna jobba över hela världen

Samtliga av Svea Gymnasiums program genomförs med löpande individuell uppföljning, flertalet gästföreläsare och studiebesök samt ett flexibelt och modernt studiesätt.

Ladda ner